На думку дієтологів, ця червона ягода — найкорисніша

клюква

Журавлина, на думку американських дієтологів, — найкорисніший продукт харчування. Для поповнення організму енергією, стануть в нагоді чудодійні ягоди журавлини. Вони захищають клітини організму від пошкоджень, запобігають серцево-судинним захворюванням, діють як засіб профілактики старіння та онкології.

Журавлина сприяє засвоєнню вітаміну С, містить вітаміни групи В, калій, йод, магній та інші корисні речовини. Морс із журавлини вважають ефективним засобом від вірусних захворювань. Косметологи радять використовувати ягоди для підсушення жирної шкіри. Журавлину використовують не лише як антибактеріальний засіб, а й протизапальний засіб для сечового міхура. Журавлина має сечогінний ефект, що дозволяє знизити артеріальний тиск, тому особливо корисна для людей, що страждають на гіпертонію.

Поділитися в соціальних мережах: