Науковці з Сум створили еко-пакети

Сумські науковці презентували пакет із натуральних рослинних компонентів, вироблений на промисловому обладнанні – екструдері. Про це у Фейсбуці повідомив доцент кафедри технології харчування СНАУ Дмитро Бідюк.

«Сьогодні особливий день, який увійде в історію. Цей день можна рахувати початком нового етапу проекту FoodBIOPack. Хоча це вже не проект, а повноцінна компанія. Саме сьогодні ми з Анастасією Шевцовою вперше після численних невдалих спроб отримали пакет з натуральних рослинних компонентів. Цей пакет відрізняється від першого нашого прототипу тим, що він вироблений на промисловому обладнанні — екструдері.

До речі, наш винахід був зроблений саме рік тому, у серпні 2018))

Технологію ще треба допрацьовувати, але вже можна впевнено стверджувати — вона працює!

Це був тернистий шлях, на якому ми стискалися з багатьма труднощами. Але слово «здатися» відсутнє у нашому словнику! Величезна подяка усім, хто повірив у нас, всіляко допомагав та підтримував! Далі буде…», — написав Дмитро.

Поділитися в соціальних мережах: