Патріотичну молодь Сумщини запрошують на “Гурби-Антонівці – 2018”

З 28 квітня по 1 травня пройде Всеукраїнська теренова гра «Гурби-Антонівці – 2018», яка спрямована на вшанування героїв боротьби Українського народу за незалежність і територіальну цілісність України.

Під час гри учасники діляться на дві команди (курені), кожна з яких має свій прапор і нарукавні пов’язки. Сама ж гра відбуватиметься на терені – великій промаркованій території, на місці найбільшого бою УПА проти військ НКВС, що відбувався у 1944 році. Курені «воюють» за прапори і проводять розвідку.

Участь у такій Грі є безкоштовною, а вартість проїзду компенсуватимуть за наявності оригіналів квитків. З Тернополя, Львова і Дубно організатори заберуть учасників і на автобусі відвезуть у місце призначення, що знаходиться на межі Тернопільської та Рівненської областей.

Бажаючим взяти участь у грі необхідно бути готовим три доби поспіль за будь-яких погодних умов боротися та перемагати. Спати доводиться без наметів. Вогнища палити, зазвичай, заборонено. Питна вода – з річки. Слід вважати і на те, що речей варто брати мінімум, адже гра вимагає мобільності. Всім, хто не боїться складнощів, варто спробувати! На «Гурбах» відкриваєш свій прихований потенціал – і вражений можливостями тіла та духу.гурби

Окрім суто похідних умов, «Гурби-Антонівці» цікаві й своєю суттю: безперервною боротьбою за перемогу. Тут немає часу на роздуми чи відпочинок – доводиться орієнтуватися на місцевості, приймати блискавичні рішення і нести за себе повну відповідальність. Разом з цим, твоя команда – це і спільна відповідальність. Пошук компромісу, залагодження конфліктів, допомога одне одному – це і є те «гурбівське» братерство, про яке складено не одну легенду.

Захід організовано спільно з Міністерством молоді та спорту України і відділом сім’ї та молоді Тернопільської облдержадміністрації у партнерстві з громадською організацією «Молодіжний Націоналістичний Конгрес».

Отримати більш детальну інформацію і стати учасником можна ТУТ.

А також детальніше можна дізнатися за телефоном 095-635-37-47, Тарас.

Джерело: sm.gov.ua