«Сумихімпром» підтвердив сертифікат якості ISO 9001

У квітні 2018 року сертифікаційним органом Bureau Veritas Certification (BVC) було проведено ресертифікаційний аудит системи менеджменту якості (СМЯ), що функціонує в ПАТ «Сумихімпром» відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001.хымпр

Головною ознакою цього аудиту стало те, що під час нього підприємство повинно було підтвердити відповідність СМЯ вимогам стандарту ISO 9001 нової версії 2015 року.

Для переходу на нову версію на підприємстві була проведена велика робота по розробці документації і навчання персоналу ризик-орієнтованого підходу до менеджменту якості.

Під час аудиту було перевірено 14 структурних підрозділів підприємства (ЦВТК, відділ стандартизації та сертифікації, відділ реалізації, виробничо-технічний відділ, відділ постачання, проектно-конструкторський відділ, центр навчання персоналу, СКЦ-5, ЦСМД, ОЦДТ, ЦЗП, ЦФК, цех «Коагулянт», РМЦ).

За результатами аудиту підтверджено, що в ПАТ «Сумихімпром» розроблена, документально підтверджена, підтримується система менеджменту якості відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001 версії 2015 року «Система менеджменту якості. Вимоги», і на підтвердження цього видано сертифікат № UA 228811.

Джерело: agropravda.com