Сумська письменниця отримала премію «Книга року ВВС-2017»

15

ВВС Україна провела церемонію нагородження переможців щорічної премії Книга року ВВС. Про це повідомляють на сайті ВВС Україна. 

Книгою року ВВС-2017 стала “Земля загублених, або маленькі страшні казки” Катерини Калитко”, а Дитячою Книгою року ВВС – “Комп і Компанія” сумчанки Анни Коршунової.

“Я це сприймаю більше як аванс і натхнення, щоб писати далі. Продовження “Компа і компанії” вже пишеться”, – сказала Анна Коршунова.

14

Катерина Калитко та Анна Коршунова отримають винагороду ?1000 у гривневому еквіваленті кожна.

“Комп і Компанія” Анни Коршунової, переможець у категорії Дитяча Книга Року, – це чудова історія про те, як встати із-за комп’ютера і знайти дружбу і пригоди. Вона перегукується з найулюбленішими класичними творами української дитячої літератури. Тільки тоді, коли пірнеш з головою у реальне життя, можна прожити справжнє дитинство, завести справжніх друзів і разом побороти несправедливість – і все це буде весело! Це важливий урок не лише для дітей, але й для їхніх батьків, залежних від соціальних мереж”, – прокоментувала Світлана Пиркало, радник ЄБРР з питань культури і член журі Премії.

Видавці двох книг-переможців – “Видавництво Старого Лева”(Львів), та “Час майстрів” (Київ) – матимуть право використовувати логотипи Книги року ВВС у своїх наступних виданнях.