Будівництво сучасного футбольного майданчика в Краснопіллі обійдеться владі у нуль гривень

Депутати Краснопільщини надали дозвіл відділу освіти, молоді та спорту на проведення комплексу робіт з будівництва міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям на стадіоні «Колос». З пропозицією облаштувати спортивний об’єкт у смт Краснопілля за власний рахунок звернулася Всеукраїнська спортивна громадська організація «Федерації футболу України», тож жодної гривні ні з селищного, ні з районного бюджету не буде витрачено.

На спорудження футбольного майданчика залучається техніка з різних підприємств та організацій району. Постійний контроль за ходом будівництва здійснює районна влада, надаючи необхідну допомогу і сприяння.

“Відрадно, що сподівання районної влади, які були не один рік, сьогодні втілюються у практичну площину. Будівництво цього міні-футбольного майданчика є результатом тісної співпраці райдержадміністрації, районної ради та Федерації футболу України, зокрема цьому посприяв керівник земляцтва краснопільчан у м. Київ Валерій Фоменко. Наше завдання як влади – створити найкращі умови для продовження славних спортивних традицій Краснопільщини і появи однієї з кращих баз дитячо-юнацьких спортивних шкіл області”, – зазначили керівники району Юрій Яремчук та Віталій Савоненко.

15.04.2016.4