Чемпіоном Сумщини з футболу став ФК “Тростянець”

У Миколаївці Білопільського району 5 листопада відбувся “золотий матч” чемпіонату Сумської області з футболу серед команд вищої ліги. Звання чемпіона виборов футбольний клуб “Тростянець”, повідомляє Суспільне.

На полі зустрілись “Тростянець” та “Нафтовик” з Охтирки, які у сезоні-2020 набрали по 49 очок і посіли у підсумковій таблиці перше та друге місця. Згідно з регламентом чемпіонату, вони у “золотому матчі” розіграли звання чемпіона області.

У поєдинку на 16-й хвилині матчу вперед вийшов “Тростянець” (відзначився Олександр Стецюк). Владислав Чмирьов на 24-й хвилині подвоїв перевагу “Тростянця”, а під кінець першого тайму отримав другу жовту картку і покинув поле. Граючи увесь другий тайм у меншості, “Тростянець” пропустив двічі – відзначились Дмитро Іщенко та Єгор Чепурко. Але через хвилину після того, як Єгор встановив рівновагу у матчі, Андрій Сліпухін вивів “Тростянець” уперед.

У підсумку тростянчани перемогли з рахунком 3:2 і здобули “золото” вищої ліги чемпіонату області. “Срібло” – у “нафтовиків”, а “бронзу” вибороли футболісти глухівського “Велетня”.