Чотирилапі поліцейські з Сум змагались на Чемпіонаті з багатоборства кінологів в Дніпрі

Третій відкритий Чемпіонат з багатоборства зі службовими собаками проводився під патронатом Національної поліції. В змаганнях приймали участь 36 кінологічних пар з різних областей України, серед яких і сумська команда з чотирилапими поліцейськими «Ураном» та «Урмас-Лідером». Вони отримали дипломи НПУ ІІІ ступеня за напрямом спеціалізації «розшуковий собака». Повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

За призові місця боролися 36 учасників з різних областей України. Сумську команду представляли кінологи Андрій Грицина та Сергій Компанієць зі своїми чотирилапими вихованцями – німецькими вівчарками «Ураном» та «Урмас-Лідером». Останні два місяців  вони інтенсивно тренувалися, аби взяти участь у Чемпіонаті.

Змагання тривали три дні. За цей час кінологи продемонстрували здібності та навички своїх вихованців у подоланні смуги перешкод, курсу слухняності, захисній справі та курсу спеціальної підготовки розшукових собак.

Керівництвом Відділу організації кінологічної діяльності Національної поліції України були відзначені кінологи зі службовими собаками Сумської області у слідовій роботі та у вибірці речі, за що отримали відповідні дипломи та кубки.

До трійки переможців увійшли собаки Івано-франківської, Вінницької та Запорізької областей.