День народження Валі та Віти Семеренко

Похожее изображение

Сьогодні, 18 січня, свій день народження відзначають Олімпійські чемпіонки Валя і Віта Семеренко.

Валя і Віта – відомі українські біатлоністки, народились 18 січня 1986 року у птг Краснопілля на Сумщині.

Валентина Семеренко – олімпійська чемпіонка 2014 року в естафеті і чемпіонка світу 2015 року, 4-кратний призер чемпіонатів світу, багаторазова чемпіонка Європи, багаторазовий призер етапів Кубка світу. Заслужений майстер спорту України. Одна з найсильніших біатлоністок світу початку другого десятиліття XXI століття.

Віта Семеренко – заслужений майстер спорту України, член національної збірної команди України, чемпіонка в естафеті та бронзовий призер в спринті Олімпіади в Сочі, бронзовий призер чемпіонату світу з біатлону, призер чемпіонату Європи серед юніорів, срібний призер першості світу серед дівчат, бронзовий і срібний призер чемпіонату світу серед юніорів, неодноразова чемпіонка першостей та Чемпіонатів України, на XXIII Всесвітній зимовій універсіаді виграла 4 медалі (1 золота, 1 срібна, 2 бронзових).

На чемпіонаті світу 2008 року в Естерсунді Віта посіла друге місце в естафеті. На чемпіонаті світу 2011 року в Ханти-Мансійську, Віта Семеренко завоювала особисту бронзову медаль в індивідуальній гонці. На чемпіонаті світу 2012 року в Рупольдінгу, Віта Семеренко завоювала другу в кар’єрі особисту бронзову медаль в спринті.

Бажаємо здоров’я, удачі, щоб у вас було якомога менше приводів для смутку, нехай все виходить, будьте коханими і нехай поруч знаходяться тільки щирі і вірні люди. Віті плідних тренувань і терпіння, а Валі стабільності, віри в себе і свої сили.

Похожее изображение