Команда з Сумщини взяла “бронзу” на “Cool Games”

У столиці відгриміли перші всеукраїнські масово-спортивні ігри «Cool Games». Вирішальні змагання Cool Games серед школярів відбулися 4 грудня у спортивному комплексі «Меридіан».

Це змагання школярів, започатковані Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, ГО “Українська федерація учнівського спорту”, покликані запровадити інноваційні підходи до проведення уроків з фізичної культури у школах.

За підсумками змагань команда Сумської області в ІІ та ІІІ дивізіонах посіла почесні треті місця. Нашу збірну представляли учні Кролевецької спеціалізованої школи  І-ІІІ ступенів №3, Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1, Свеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 «ліцей».

Ігри об’єднали 550 дівчат і хлопців із 24 регіонів України та міста Київ, показуючи найсильніших і найспритніших в естафетах та рухливих командних іграх. Кожна команда складалася із 22 учнів і учениць у трьох вікових девізіонах: І дивізіон (9-10 років), ІІ девізіон (11-13 років) та ІІІ девізіон (14-17 років).

Цей захід зібрав чимало поважних гостей, учасників вітали Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич та Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Джерело: sm.gov.ua