Команди з Сумщини стали переможцями волейбольного турніру у Шостці

У шосткинському спорткомплексі «Імпульс» розіграли ювілейний 10-й відкритий кубок з волейболу серед чоловіків та жінок. Турнір проводився на честь Заслуженого тренера України Віктора Волкова.

Цьогоріч турнір розширив як географію, так і кількість команд. На цей раз у ньому взяли участь 6 чоловічих команд з Путивля, Глухова, Сум , три команди з Шостки, та стільки ж жіночих з Києва, Чернігівської області, Кролевця, Глухова та Шосткинського району. Переважна кількість волейболістів кожного року беруть курс на Шостку, тому що добре пам’ятають Заслуженого вчителя та тренера Віктора Михайловича Волкова.

На початку турніру, взявши вітальне слово, Президент федерації волейболу Сумщини, народний депутат України Ігор Молоток побажав учасникам вдалої гри. А вже під час самого турніру показав юним волейболістам приклад надійної гри у команді «Вант».

У підсумку красивої гри на спортивних майданчиках, серед чоловіків у фіналі змагань шосткинський «Вант» з рахунком 2:0 переміг своїх земляків з хіміко-технологічного технікуму СумДУ. Найкращим на турнірі визнали гравця саме цієї команди Микиту Курманова. Третьою стала команда з Глухова.

У жінок фінальна пара склалася з команд «Ім. Костянтина Реви» з Глухова та київської «Пандори». І знову з рахунком 2:0 перемогу здобули представниці Сумщини. У їх складі визначили і кращу у турнірі, цю нагороду отримала Катерина Матковська. Третіми стали дівчата з Кролевця.