На Сумщині визначали краще спортивне село

41

Найспортивніші селяни Сумщини живуть в Ображіївці Шосткинського району, йдеться на сайті облради.

Саме так визначили на традиційних змаганнях «Краще спортивне село Сумщини-2017 року». Вони відбулися минулими вихідними серед спортивних команд сільських територіальних громад на території Сумського національного аграрного університету і були присвячені 67-й річниці утворення Товариства «Колос».

Спортсмени сільських рад з 12 районів Сумщини, щоб довести свою першість, піднімали гирі, грали у футбол, настільний теніс, шахи, шашки, перетягували линтву, показували свої здібності у армспорті та дартсі.

46

45

44

43

Учасників змагань на урочистому відкритті вітали голова громадської ради  з питань фізичної культури і спорту Сумської ОДА, депутат обласної ради Олександр Стрельченко, завідуючий кафедрою фізичної культури Сумського НАУ Сергій Хоменко.

За загальною кількістю очок І місце в змаганнях виборола команда Ображіївської сільської ради Шосткинського району. Трошки їм поступилася команда  Самотоївської сільської ради Краснопільського району і ІІІ місце у Буймерської сільської ради Тростянецького району.

Переможці та призери  змагань були нагороджені грамотами, медалями, кубками та цінними призами. Також з нагоди 67-ї річниці утворення Товариства «Колос» ветеранам Товариства урочисто було вручено Подяки та пам’ятні  призи.

42