Нагородили переможців проекту «Спортивна особистість Сумщини – 2017»

Спортсмени Сумської області змагались у 16 номінаціях – олімпійських і неолімпійських видах спорту. Тимчасово виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Микола Подопригора нагородив переможця у номінації кращий спортсмен з олімпійських видів спорту Артема Хомулу.

Відбулась XII щорічна урочиста церемонія нагородження переможців проекту «Спортивна особистість Сумщини – 2017», під час якої відзначили кращих спортсменів, тренерів і команди в олімпійських і неолімпійськихвидах спорту. Завдяки цим особистостям Сумщина відома далеко за межами України.

«Беззаперечно, спорт – це командна робота. І завдяки нашим спільними зусиллям ми маємо такі результати. Останнім часом на Сумщині відкрили Центр олімпійської підготовки з легкої атлетики, спортивний інтернат «Барса», розпочали реконструкцію стадіону «Авангард». Лише спільно ми зможемо дійти рішень, які постійно виводитимуть Сумщину на новий спортивний рівень. І ваші результати роблять наш край відомим у всьому світі. Дякуємо вам!», – привітав спортсменів Сумської області Микола Подопригора.

Посадовець нагородив кращого спортсмена з олімпійських видів спорту. За результатами спортивного сезону 2017 року ним став дзюдоїст Артем Хомула, обійшовши Олексія Гунбіна, який змагається у стрільбі з лука, та боксера Максима Галінічева.

Голова облради Володимир Токар відкрив конверт з ім’ям переможниці з олімпійських видів спорту – кращою стала легкоатлетка Інна Кашина, та зазначив у вітальному слові: «Коли після змагань лунає український гімн або підіймають наш прапор, ми, вболівальники, неймовірно пишаємось успіхами наших спортсменів і нашого краю. У різних змаганнях у 2017 році спортсмени Сумщини вибороли понад 800 нагород, 305 з яких – золоті. Усіх вам благ і звершення нових спортивних вершин».

Між оголошенням переможців спортивну еліту області і всіх глядачів у залі радували танцювальними і співочими номерами митці Сумщини.

Джерело: sumynews.com