Нескучанська велотраса у Тростянці зібрала професіоналів та аматорів

На Тростянеччині завершився дводенний спортивний фестиваль «Нескучний велоFEST».

У змаганнях крос-кантрі брали участь досвідчені спортсмени з Харкова, міст Харківської області та міста Суми, серед них – велогонщики міжнародного класу, чемпіони України серед чоловіків та серед ветеранів велоспорту.

Найтитулованішим учасником змагань в номінації 60+ став харків’янин Станіслав Титаренко – професійний велогонщик, майстер спорту України міжнародного класу, 2-разовий олімпійський чемпіон серед ветеранів. Він і виборов на фестивалі перемогу у своїй віковій категорії.

Як зауважив головний суддя змагань, ГО «Федерація велосипедного спорту Сумської області» Євген Гонтовенко, цьогоріч Нескучанська велотраса має найвищий рівень складності, у порівнянні з трьома попередніми вело-фестивалями, тому й подолати її змогли тільки справжні професіонали.

Змагання пройшли у безкомпромісній та напруженій боротьбі за перемогу, спортсмени пройшли трасу без травм й прибули до фінішу з гарними результатами. Першим в номінації 30+ став  Ігор Певнев (м. Харків), в номінації 45+ переможцем став Ігор Гримайло (м. Харків).

Варто додати, що великий обсяг робіт по якісній підготовці велотрас здійснили працівники комунальних служб міста, належні побутові умови для спортсменів створили працівники відділу культури, молоді та спорту Тростянецької міської ради.