Олімпійський урок для школярів Сумщини

Майже 1000 школярів Сумщини взяли участь у відкритому Олімпійському уроці, що пройшов у легкоатлетичному манежі СумДУ.

Вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл та професійні спортсмени вийшли на спортивну арену з показовими виступами з баскетболу, хокею на траві, футзалу, фігурного катання на роликових ковзанах, художньої гімнастики, спортивної акробатики, панкратіону, дзюдо, боксу та карате.

Перлиною заходу став виступ вихованців обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Інваспорт» з пара-карате, які показали своїм одноліткам, що спортом можна і потрібно займатися, не зважаючи на умовності.

Учні загальноосвітніх шкіл міста мали можливість також проявити себе та показати власну спритність у комбінованих естафетах. І хоча перемогла одна команда, нагороди та пам’ятні подарунки отримали всі, тому що кожен, хто займається фізичною культурою та спортом, вже є переможцем у боротьбі за власне здоров’я,  довголіття та квітуче майбутнє.

Довідково: захід організований Сумським обласним відділенням Національного Олімпійського комітету України, Департаментом освіти і науки та управлінням молоді та спорту облдержадміністрації за підтримки управління освіти і науки Сумської міської ради.