Під час матчу “Черкаського Дніпра” з ФК “Суми” сталася бійка на полі

У Черкасах під час матчу “Черкаського Дніпра” з ФК “Суми” сталася бійка між представниками черкаських ультрас та поліцією, передає “Інфоміст“.

Відзначається, що під час футбольного матчу, який проходив на стадіоні в місті Черкаси, група осіб почала чинити протиправні дії: палили “фаєри”, кидали їх на газон і під час матчу вийшли на футбольне поле.

На зауваження поліцейських, які намагалися їх заспокоїти, молоді люди відреагували агресивно і почали застосовувати фізичну силу. 26 правопорушників поліцейські доставили до Черкаського відділу поліції, опитали і відпустили.

За словами прес-секретаря патрульної поліції Черкаської області Зої Вовк, на місце приїхали 10 екіпажів патрульних, а також представники міського відділу поліції.

“Ультрас вийшли на поле, підривали пакети, штовхнули працівника стадіону, крили всіх нецензурною лайкою, провокували бійку з іншими відвідувачами стадіону”, – розповідає Вовк.

За фактом хуліганських дій під час футбольного матчу, в результаті чого були затримані 26 представників ультрас, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 (“Хуліганство”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Черкаській області.

Джерело: 112.ua