Полісмен з Сумщини посів третє місце у чемпіонаті України з панкратіону та грепплінгу

Олександр Баглаєв – інструктор з особистої безпеки відділу профнавчання УКЗ ГУНП в Сумській області. Майстер спорту з рукопашного бою та панкратіону. Багаторазовий переможець і призер Чемпіонату України та Кубку України з ушу-саньда та рукопашного бою. Нещодавно його скарбничку перемог поповнила ще одна престижна нагорода – «бронзова» медаль в Чемпіонаті України з панкратіону та грепплінгу в розділі фул-контакт.

Чемпіонат проходив на початку грудня на Одещині. Організатори змагань – Національна федерація грепплінгу України, Національна федерація панкратіону України, Одеська обласна федерація панкратіону і грепплінг та інш. за підтримки Міністерства молоді та спорту України.
За перемогу на трьох килимах боролися багато спортсменів з числа переможців та чемпіонів національних, європейських і світових першостей, знані та відомі майстри спорту. Серед учасників – представник поліції Сумщини, сержант поліції Олександр Баглаєв, який виступав у складі збірної Сумської області. За підсумками виступів він завоював бронзу і посів третє місце в різновиді панктратіону фул-контакт.
Сам призер дуже задоволений змаганнями. Говорить: головне не нагорода, не титули, а досвід. Саме його він цінує найбільше.
“Я надзвичайно вдячний всім, хто мені підтримував: своєму тренеру, своїм вболівальникам, своїй родині та колегам, – говорить Олександр. – Щоразу, виходячи на татамі і розуміючи, що перед тобою сильний суперник, дуже цінуєш в цей момент їх підтримку. І тоді радість перемоги, розділена з ними, примножується в рази».
Олександр – надзвичайно вольова, сильна та вимоглива до себе людина. Крім служби в поліції, щоденно вдосконалює свої спортивні навички та вміння в місцевому клубі, віддаючи своєму захопленню весь свій вільний час. До того ж гармонійно поєднує своє давнє захоплення з професійною діяльністю. Адже він – інструктор з особистої безпеки відділу профнавчання УКЗ ГУНП в Сумській області. І сам тренує працівників поліції, які набувають під його наставництвом та покращують навички самооборони та затримання злочинців. Сягати вершин досконалості – це кредо, яким він керується у своїй роботі, і яке намагається прищепити своїм учням. Тож, вітаючи Олександра з іще однією яскравою перемогою, колеги бажають залишатися йому таким же цілеспрямованим, вольовим і послідовним, втілювати у життя найкращі мрії і досягати найвищих вершин досконалості як у спорті, так і у своїй професійній майстерності.