Що український богатир Василь Вірастюк робив у Сумах?

«Найсильніша людина планети» – у Сумах. У середу до обласного центру приїздив український богатир Василь Вірастюк. У Сумах він відвідав чимало локацій, спілкувався зі школярами та керівництвом міста. А також відвідав спортивний клуб “B-Tone”. 

Відомий на увесь світ богатир Василь Вірастюк до Сум приїздить не вперше. Зараз же вирішив поєднати приємне з корисним. По-перше, він зустрівся з сумськими школярами.

Тематика таких зустрічей дуже проста – вмотивувати підростаюче покоління більш серйозно ставитися до себе, своїх вподобань та хобі, й не лише у спорті. Під час зустрічей усі охочі могли поставити будь-яке питання як Вірастюку, так і його колезі по спорту рекордсмену країни Сергію Конюшку, а також сумчанину Андрію Дмитрієву, який очолює обласну федерацію стронгмену. А по-друге,  ця поїздка для зірок спорту є робочою, оскільки вони планують провести у Сумах спортивний захід всеукраїнського масштабу.

Задля отримання більшої конкретики щодо реалізації цього проекту делегація попрямувала до мерії, де зустрілася з очільником міста Олександром Лисенком та його профільними заступниками. А згодом богатирі рушили до спортивного клубу “B-Tone”, де зустрілися з тренерами та відвідувачами, ну й, звичайно, зробили спільне фото на згадку. Саме керівництву спортивного клубу  “B-Tone” належить ідея проведення такого проекту у Сумах.

Тож, можливо, вже зовсім скоро у Сумах на одне масштабне спортивне дійство стане більше.

Більше дивіться в нашому сюжеті: