Сумчани вибороли призові місця на змаганнях з кінного спорту

Минулого тижня учні Федерації кінного спорту  представляли Сумську область у Києві та Дніпрі. Вершники Сумщини змагалися  одразу в двох дисциплінах: виїздка та подолання перешкод.

III етап змагань з виїздки  “Dressage Flying Horse Cup” в Києві приніс срібло для Олександри Голоміної, представниці Сумської кінно-спортивної школи. На коні Ікуб спортсменка посіла 2 місце в категорії «Коні 5 років». Для Кіри Сергієнко та її партнера Айгуль це були перші змагання такого рівня, в категорії «Діти Дебют» вони зайняли 8 місце.

У Дніпрі представники КСК «Суми» вибороли для себе призові місця з подолання перешкод. Так, Євген Індюшкін два дні був лідером в категорії «Коні 5 років». Він зайняв 1 та 2 місце на коні Let’s Go. У фінальний день змагань призер  здобув “срібло” на маршруті Гран-Прі. Даніела Чумакова зайняла четверте місце у подоланні перешкоди висотою 115 см. Лише одна сота секунди відділила вершницю та її коня Джемена від заповітного третього місця.

23 серпня спортсмени знову вирушать на змагання з подолання перешкод, цього разу до Києва на 5-й етап «Flying Horse Cup». А 1 вересня в Сумах розпочнеться Чемпіонат міста Суми з кінного спорту, в рамках якого також буде проведений «Відкритий Кубок Федерації кінного спорту Сумської області».

Джерело: sumypost.com