“Сумщина – лідер з відкриття активних парків” – Дмитро Живицький

Сумщина є лідером з відкриття активних парків: на сьогодні в області їх вже 24, а це найвищий показник серед областей України.  

Про це в ефірі програми “Даю слово” на телеканалі СТС розповів голова Сумської ОДА Дмитро Живицький.

Активні парки є частиною президентської програми “Здорова Україна”, і такий розвиток масового спорту і доступу до спортивних об’єктів – філософія цієї програми.

Проєкт “Активні парки” реалізовується у країні у 2 етапи.

“Крім тих 24-х, що вже відкриті, на черзі у нас ще 14 об’єктів по області, 4 з яких  вже з другої черги. Це класна ідея, бо всі ми бачимо, що наша молодь сьогодні весь час “сидить” у соцмережах та гаджетах, їх треба якось з тих гаджетів витягувати. А активні парки – це саме той вид дозвілля, який може бути цікавий різним людям, і молоді також”, – говорить Дмитро Живицький.


Активний парк – це не просто спортивна локація. Там встановлені відповідні спортивні елементи, біля яких розміщені QR-коди з доступом до онлайн-тренувань від відомих чемпіонів і українських зірок.
Тренування поділені на рівні: від простого до складного. Таким чином, ви зможете удосконалювати свої напрацювання і ставати з кожним разом все сильніше! А можете, граючи, зробити виклик своїм друзям і позмагатися, хто перший пройде всі рівні.