Сумські біатлоністи готуються до збiрної

10-12 липня в Чернігові, на базі СДЮШОР з лижного спорту, пройшли Всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат на призи президента Федерації біатлону України Володимира Бринзака. Приїхали найсильніші спортсмени України – представники Київської, Харківської, Сумської, Тернопільської областей. Саме переможці цих змагань будуть формувати збірну України серед юнаків і дівчат для участі в юнацьких олімпійських іграх. Першими на старт вийшли старші юнаки та дівчата. Дистанція – три км, два вогневі рубежі, штрафне коло – 75 м. У хлопців в цьому виді – срібло і «дерево»: другим, з п’ятьма штрафними колами, фінішував Дмитро Грущак, а четверте місце у недавнього тріумфатора наших обласних змагань Володимира Кошмана.
Панянки-сумчанки були більш переконливі і зайняли дві верхніх сходинки п’єдесталу: Катерина Свинаренко з одним штрафним колом стала першою, а Анастасія Дідоренка з 5 (!) І відставанням в 39 сек. – другий.
У молодших – Владислав Чихару з Роменської ДЮСШ став третім, а представниця сумського РЦЗВС Поліна Мілюта – другий. У дуельної стрілянини біля нас тільки одна медаль – срібло Катерини Свинаренко.
12 липня в спринті на лижероллерах Володимир Кошман був тільки п’ятим при хорошій стрільбі, зате Катерина Свинаренко фінішувала з найкращим часом, привізши суперницям більше хвилини. Її одноклубниця (РЦЗМС / ШВСМ) Анастасія Дідоренка була четвертою, не потрапивши в лежанні жодного разу. У молодших юнаків в цій же дисципліні наші Богдан Потапенко і Єва Мартиненко заробили по сріблу.

биатлон-лето

Пише: http://www.shans.com.ua/?m=inews&nid=22992