Сумські каратисти вдало виступили на Кубку України

Днями у Дніпрі відбувся Кубок України з карате WKC. У змаганнях взяли участь спортсмени з різних куточків України. Команди з Київської, Львівської, Дніпропетровської, Одеської, Донецької та з інших областей були представлені на турнірі. Сумські каратисти – не виключення.

У складі збірної області, яка завоювала 12 медалей, 5 нагород отримали спортсмени із Сум. Так, в особистому ката відзначилися Поліна Сідоренко  (12-13 років) та Іван Бережний  (8-9 років), виборовши треті місця.

У куміте бронзу знову виборола Поліна Сідоренко. Їй склав компанію Михайло Сердюк, теж привізши додому бронзову нагороду. І ще одна медаль із скарбнички сумських каратистів – срібна, отримана в командному ката, – також на рахунку Поліни Сідоренко.

Втім, незважаючи на гарний виступ на Кубку України з карате, маленькі спортсмени з Сум не зупиняться на досягнутому, а продовжать розвивати та удосконалювати рівень спортивної майстерності. Їм в цьому допоможе їхній тренер Лілія Кудінова, завдяки досвідченості та самовідданій праці якої діти змогли представити на змаганнях рідний край на належному рівні.