Сумські лижники знову стали переможцями

11-15 березня на базі «Тисовець» відбувся Чемпіонат України з лижних гонок (спринт). У ньому взяли участь сумчани – учасники Олімпійських ігор, які, повернувшись з Кореї, відразу приступили до спортивних тренувань. Нагадаємо, що вся збірна країни з лижних гонок (4 людини) була представлена ??нашими земляками: Олексій Красовський, Андрій Орлик, Тетяна Антипенко і Марина Анцибор. На спринтерському чемпіонаті їм не було рівних – особливо це стосувалося жіночої частини змагань. У спринтерській гонці класичним стилем серед чоловіків першість взяли Олексій Красовський, Андрій Петрук і Костянтин Яременко. У спринтерській гонці вільним стилем переможцем і призерами були Олексій Красовський, Олександр Челенков і Костянтин Яременко.

У жіночій спринтерській гонці класичним стилем перемогу здобула Тетяна Антипенко, на другому і третьому місці – Марина Анцибор і знову-таки сумчанка Вікторія Олех. У гонці вільним стилем першість вибороли представники нашої області: золото – Марина Анцибор, срібло отримала Вікторія Олех, а бронзу – Марія Насико.

У командному спринті вільним стилем серед жінок на дистанції 1600 м була першою команда Тетяни Антипенко і Марини Анцибор. Друге і третє місця теж за нашими дівчатами

У командному спринті вільним спринтом серед чоловіків перемогла команда Костянтина Яременка та Дмитра Драгуна (Київ). Сумчани завоювали срібло і бронзу в цьому виді.

Джерело: shans.com.ua