Сумські вершники вдало виступили на Чемпіонаті України

З 27 по 30 липня в місті Жашків Черкаської області проходив Чемпіонат України з подолання перешкод. Сумську область представляли десять спортсменів, які виступали в різних категоріях, починаючи з маршрутів для молодих коней і закінчуючи основною групою. Блискучий результат продемонстрували Юрій Голіков  та Карат.

У категорії для коней п’яти років вони стали абсолютними чемпіонами, закінчивши три дні змагань з результатом 0 штрафних. Особисту першість в категорії для коней шести років повністю розіграли наші сумчани, не заливши своїм суперникам жодних шансів. Перше місце посів Василь Зайцев на Кароліні, друге та третє – Євген Індюшкін  на Івіті та Микола Пилипейко  на Кальдероні. Чемпіоном в категорії для коней семи років став Олександр Іванов та його партнер Лорд. Друге місце Олександр також залишив за собою, але вже разом з Браксісом. Третє місце посів Василь Зайцев на Бугатті.

Федерація кінного спорту Сумської області щиро дякує усім членам команди за чудові виступи та гарні результати! Окремо хотілося б відмітити не тільки наших чемпіонів, але й інших спортсменів, які також брали участь у Чемпіонаті України: це Кирило Думчиков, Едуард Гармаш, Єгор Волков, Володимир Чепіков та Олег Самотой, повідомляє Sumypost з посиланням на Федерацію кінного спорту Сумської області.