Сумському тренеру вручили “Оскар”

Не “кіношний”, звісно, а спортивний – саме так, спортивним “Оскаром”, називають міжнарону премію “Золотий мангуст”, яка присуджується кращим спортсменам, видатним ветеранам спорту, а також меценатам, бізнесменам і політикам, які внесли суттєвий внесок у розвиток спорту і виховання здорового покоління.  

Тож саме такий спеціальний орден Міжнародної спортивної премії «Золотий Мангуст» отримав Сергій Чередніченко – заслужений тренер України, доцент Сумського  педуніверситету ім. А.Макаренка.

Наш відомий земляк протягом багатьох років тренерської роботи  підготував переможців та призерів чемпіонату світу з панкратіону та греплінгу: Світлана Скрипник – майстер спорту міжнародного класу, Олег Бондар – майстер спорту України, Кирило Горобець –  майстер спорту міжнародного класу, Олена Сушко –  майстер спорту міжнародного класу  та багато інших відомих спортсменів. Завдяки тренеру та його вихованцям Прапор України здіймався над спортивними аренами в Італії, Угорщині, Хорватії, Румунії та в багатьох інших країнах.