Сумський патрульний взяв “срібло”

Нещодавно в обласному центрі проходив бліц-турнір кубка Сумської області із шахів. Наш патрульний взводу тактичної підтримки роти тактико-оперативного реагування (ТОР) Сергій Онопрієнко також узяв у ньому участь та виборов почесне ІІ місце.

Грати в шахи Сергій навчився ще у 6 років. У шкільному віці він почав брати участь у різних змаганнях та чемпіонатах, де займав призові місця.

Попри щільний графік несення служби, постійні тренування, відрядження, він встигає приділяти час шахам, адже це неабияк допомагає в повсякденному житті.

«Гра в шахи  певною мірою є відображенням життєвих обставин. Адже, перш ніж поставити фігуру, потрібно добре обміркувати всі ті наслідки, які можуть виникнути під час гри. Так і в житті. Ми завжди робимо певний вибір, маємо вміти гідно перемагати та тримати удар. Шахи виховують у тобі обережність, вміння спостерігати, робити висновки та виявляти закономірності», — розповідає Сергій.

Управління патрульної поліції в Сумській області пишається результатом Сергія та бажає йому подальшої наснаги для здобуття нових перемог.