Тростянчанин виборов “бронзу” на Чемпіонаті Європи

З 14 по 22 травня в місті Лутракі (Греція) проходив 29-й Чемпіонат Європи з армреслінгу та 22-й Чемпіонат Європи із пара-армреслінгу. Загалом на змаганнях виступило більше 1000 спортсменів із 30 країн світу, серед яких у складі збірної України був і тростянчанин Володимир Касьяненко.

Для Володимира це вже другий Чемпіонат Європи. Минулого року на цих змаганнях спортсмен поступився у боротьбі за ІІІ місце, тому цьогорічний турнір починав із подвійною мотивацією. Володимир Касьяненко виступає в розділі пара-армреслінг, і, як він сам зазначив, змагання у цьому році були значно складніші, ніж у 2018, адже більше спортсменів приїхало захистити честь своєї країни.

Приємно, що наш спортсмен зміг вистояти в умовах сильної конкуренції, й на свою робочу – ліву руку здобув бронзову медаль Чемпіонату Європи. Попереду Володимира чекає осінній Чемпіонат Світу в Румунії, на якому він спробує покращити свій минулорічний результат. Нагадаємо, що у 2018 році тростянчанин став подвійним бронзовим призером світової першості на ліву та праву руку.

Громадська організація “Спорт Тростянеччини” не залишилась осторонь і допомогла спортсмену в організації поїздки на Чемпіонат Європи.

Джерело: trostyanets.info