У День Незалежності у Тростянці встановлювали рекорди

У День Незалежності у Тростянці встановлювали спортивні рекорди.

Всеукраїнські змагання з гирьового спорту, силового жонглювання «Кубок мера» серед чоловіків та жінок, юнаків та дівчат відбулися 24 серпня у Тростянці, в міському парку ім. П. І. Чайковського. Гирьовики вже вкотре обирають Тростянець для проведення змагань всеукраїнського рівня, бо він славиться своїми спортивними здобутками у цьому виді спорту.

На змагання прибуло понад 40 спортсменів з Харківської, Дніпропетровської областей, м. Суми, м. Кропивницький, с. Кириківка. Спортивну честь Тростянця захищали вихованці СК «Академія спорту» Богдан Ханін, Ілля Ханін, Максим Голиць,  Ігор Суховатіков (тренер – Віталій Черкашин).

Серед тростянецьких юних спортсменів особливо вдало виступив Богдан Ханін, який виборов перше місце в одній з номінацій.

Вболівальники захоплено спостерігали за виступами як зовсім юних учасників, так і досвідчених, які встановлювали нові рекорди й своїми високомайстерними виступами популяризували фізкультуру, спорт, здоровий спосіб життя серед дітей та молоді.

Слід додати, що змагання проходили в комфортному куточку міського парку – в тіні дерев, атмосфера панувала святкова та піднесена. У парку було чимало відпочивальників, які з задоволенням переглянули виступи гирьовиків, зазначають на сторінці Тростянецької міської ради у Facebook.