У масках та на роликах: як у Сумах пройшов Фестиваль фігурного катання

Уже другий рік поспіль у манежі в Сумах проводять Фестиваль з фігурного катання на роликових ковзанах “Загартовані діти”.

Діти від 4 до 14 років показують свої вміння колегам. Цього року фестиваль проходить за карантинних обмежень, повідомляє Суспільне.

“Це діти – вихованці відділення фігурного катання на ковзанах та дитячої ліги фігурного катання на роликових ковзанах у Сумській області”, – розповідає про учасників керівниця дитячої ліги фігурного катання на роликових ковзанах у Сумській області Світлана Каравай.

З її слів, у фестивалі беруть участь 20 учасників. Захід закритий, тому всі фігуристи – сумчани.

За кілька днів маленькі спортсмени поїдуть змагатися до Харкова, але на ковзанах, а не на роликах. Під час фестивалю тренери дивляться на готовність дітей до змагань. Утім і на фестивалі не обійдеться без нагород.

“Всі дітки будуть нагороджені медалями. Також всі будуть відзначені Олімпійським комітетом, який (ми дуже вдячні) завітав до нас. Вони також принесли комплекти своїх подарунків. Також у нас буде окрема подяка шоу-гуртам, які будуть виступати. Вони отримають кубок за участь у нашому фестивалі”, – говорить керівниця дитячої ліги.