У неділю Василь Ломаченко буде змагатись з кубинським боксером

24

У неділю, 10 грудня, український боксер Василь Ломаченко в Нью-Йорку захищатиме свій чемпіонський пояс за версією WBO у другій напівлегкій вазі у поєдинку з колумбійцем Гільєрмо Рігондо.

Бій відбудеться в ніч з 9 на 10 грудня. Українські глядачі зможуть подивитися бій прямому ефірі на телеканалі «Інтер» в програмі «Великий бокс», яка починається о 5.00 10 грудня.

У спортивному світі вважають, що цей бій може стати найкращим поєдинком десятиліття. Василь Ломаченко та Гільєрмо Рігондо давно чекали можливості зустрітись на ринзі. Обидва – дворазові олімпійські чемпіони, обидва – найтехнічніші боксери сучасності.

21

І Ломаченко, і Рігондо входять в десятку кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. Спортивні експерти розійшлися в думці, оцінюючи перспективи бою. Проти Гільєрмо Рігондо грає не тільки талант і техніка Василя, а й вага українця. А також те, що дворазовий чемпіон Олімпійських ігор, дворазовий чемпіон світу і чемпіон Панамериканських ігор серед любителів, Рігондо з кінця 2015 року провів на рингу всього 3 раунду. Проте, кубинець привселюдно заявив, що на 100% готовий до бою з Василем Ломаченко. Гільєрмо планує завершити поєдинок нокаутом. Сам же Василь Ломаченко заявив, що постарається виграти кожен раунд, але, якщо у нього буде можливість завершити поєдинок достроково, він нею скористається.

На правах реклами