У Сумах поновили тренування спортсменки відомого клубу

Після двох місяців карантинних обмежень розпочали тренування хокеїстки муніципального спортивного клубу “Сумчанка”, повідомляє Суспільне. Спортсменки-лідерки українського жіночого хокею на траві показали перші тренування.

“Перед початком тренувального процесу ще раз були продезинфіковані всі приміщення, всі контактні поверхні – поручні, ручки дверей, роздягальні, санвузли. Ще раз перевірили наявність у санвузлах паперових рушників, ємностей для утилізації цих рушників, рідкого мила з дозатором. Також забезпечили на перший час достатню кількість антисептиків”, – розповідає директор спортивного клубу Сергій Татаренко.

Крім того, гравчиням команди, за словами директора клубу, вимірюватимуть температуру.

“Вони дуже чекали, дуже скучили. Ви бачили, які у них усміхненні обличчя були, які вони щасливі були, що вони мають змогу тренуватися”, – говорить головний тренер клубу Світлана Макаєва.

Після розминки працювали з ключками. Дівчата говорять, що до старту чемпіонату лідер українського жіночого хокею на траві готовий.

“Ми зараз на першому місці, як і останні декілька років в чемпіонаті України. Тож, звичайно, ми покажемо клас”, – переконана капітан команди Євгенія Мороз.

Коли планують поновити чемпіонат, телефоном розповів державний тренер України з хокею на траві Артем Поповченко.

“Ми плануємо завершити чемпіонат України серед жінок (вища ліга) у два тури. Перший тур ми плануємо провести 28 травня в Борисполі. А фінальний тур – 17 червня, у Сумах, плануємо завершити чемпіонат України. Також хочемо в цьому році, в серпні, провести кубок України серед жінок, який не проводився років вісім”, – розповів Артем Поповченко.