У Сумах ремонтують обласну ДЮСШ

37

Тимчасово виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації проінспектував проведення капітального ремонту будівлі обласної дитячо-юнацької спортивної школи, повідомляє сайт Сумської ОДА

«Ми проводимо робочу нараду в Сумській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі, – зазначив Олександр Марченко. – Проект капітального ремонту цього об’єкту був свого часу ініційований облдержадміністрацією та депутатами обласної ради і поданий на фінансування з державного бюджету за рахунок ДФРР. Також було надано співфінансування з обласного бюджету і сьогодні цей проект знаходиться в процесі реалізації».

За кошторисом вартість проекту складає 4 мільйони гривень. Наразі роботи у розпалі й мають бути завершені у цьому році.

Під час робочої наради т.в.о. голови облдержадміністрації вирішив особисто з’ясувати всі можливі недоліки проекту та його реалізації. Адже завдання обласної влади – зробити цей об’єкт таким, щоб у ДЮСШ не було соромно проводити змагання будь-якого рівня.

«Вже замовлена й друга черга цього проекту – добудова невеликого залу для додаткових спортивних занять. І я думаю, що її ми почнемо реалізовувати у наступному році, – повідомив Олександр Марченко. – Також у наших планах – реконструкція обласної кінної дитячо-спортивної школи, яка знаходиться на Веретинівці а обласному центрі. Думаю, в наступному році ми подаватимемо цей проект на фінансування за кошти ДФРР. Наше завдання – крок за кроком поліпшувати спортивну інфраструктуру області».

35

36

34