У Сумах тривають змагання самбістів

Суми на декілька днів стали домівкою для юнаків та юніорів, що завітали на Чемпіонат України з самбо. Близько 600 спортсменів виборювали звання чемпіонів у десяти вагових категоріях.

Палац студентського спорту переповнений представниками з 23-х областей нашої країни і, здебільшого він нагадує мурашник. Одні спортсмени ще тільки розминаються та налаштовуються на бій, інші з розпачем або радістю на обличчях залишають килим.

Рефері поєдинків, що приїхали з різних куточків України, уважно стежать за діями самбістів. Лікарі не менш уважно спостерігають за станом здоров’я спортсменів. Якщо не зосереджуватися на географічному розташуванні турніру, здається, що все відбувається десь у Європі. Сумську область у цих змагання представляють 20 бійців.

У Сумах вже є досвідчені спортсмени, які виступали на більш престижних змаганнях. Вони ставлять перед собою максимальні завдання.

Незважаючи на те, що змагання з самбо такого рівня для Сум дебютні, гості задоволені умовами їх проведення та рівнем суперників.

Бажаючі побачити поєдинки на килимах наживо можуть зробити це до 25 січня включно.

Більше дізнавайтеся з нашого сюжету: