У Сумах відремонтували дитячо-юнацьку спортивну школу єдиноборств (+ФОТО)

Фото Олександра Лисенко.

Коштом міського бюджету було зроблено ремонт у комунальному закладі «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа єдиноборств» Сумської міської ради.

“Загалом в школі тренуються близько 500 дітей, при чому заняття цілком безкоштовні. За час існування школи вихованці завоювали безліч кубків та медалей. Сподіваюсь, що тепер, у кращих умовах, наші діти будуть досягати ще більших успіхів!”, – пише на своїй сторінці Олександр Лисенко , мер міста Суми.

За час своєї діяльності спортивна школа досягла значних результатів. Підготовлено 1 майстер спорту України міжнародного класу, 5 майстрів спорту України, 78 кандидатів у майстри спорту України та 87 спортсменів першого розряду. Завойовано 28 медалей різного гатунку на чемпіонатах світу, 29 медалей на чемпіонатах Європи, 16 нагород на Кубках світу та 253 медалі на чемпіонатах та Кубках України.

Вихованці школи постійно входять до складу збірних команд України та гідно захищають її честь на міжнародних змаганнях. Саме тому депутати Сумської міської ради у 2016 році підтримали питання виділення 1 млн 240 тисяч гривень на ремонт приміщень та залів, у яких займаються юні спортсмени.

Олександр Лисенко зазначив, що дитячий спорт дуже важливий для міста та країни, тому міська рада буде створювати всі умови і надалі надаватиме підтримку таким установам.

Джерело: smr.gov.ua

Фото Олександра Лисенко.

Фото Олександра Лисенко.

Фото Олександра Лисенко.