У Тростянці буде стадіон європейського рівня

Навесні 2020 року у Тростянці можуть бути проведені фінальні змагання U-16, у яких візьме участь молодий склад кращих футбольних клубів України.

Перемовини про це тривають, говорить директор СК “Академія спорту” Богдан Єсип, додаючи, що це стало можливим завдяки тому, що у Тростянці на стадіоні ім. В.П. Куца облаштували нові футбольні поля зі справжніми трав’яними газонами, що у повній мірі відповідають європейським стандартам якості.

“Такі ж професійні газони, вирощуванням яких займаються фахівці Житомирської області, облаштовано на стадіонах, де грають найвідоміші вітчизняні футбольні клуби – “Динамо”, “Шахтар”, “Чорноморець”, – говорить Богдан Єсип.

Нагадаємо, що кошти на перший етап реконструкції, а це 11 мільйонів гривень, виділив з державного бюджету уряд України. Співфінансування з бюджету громади складає 3,8 млн. грн.

“Завершили укладання нового трав’яного покриття на центральному футбольному полі 110х70 і на тренувальному полі 58х30, працює автоматична система поливу обох полів. Настала черга ливнівок і благоустрою. Все поки за планом”, – написав у Facebook очільник Тростянецької ОТГ Юрій Бова.