У Тростянці проведуть Всеукраїнські змагання з біатлону

19-22 лютого в дендропарку Нескучне пройдуть Всеукраїнські змагання з біатлону серед юнаків та дівчат. Турнір присвячується пам’яті Олександра Тімофеєва, заслуженого тренера України, який приклав багато зусиль для відродження біатлону в Тростянці. Маючи міжнародну суддівську категорію, він був незмінним суддею змагань з зимового та літнього біатлону в Тростянці.
Проведення Всеукраїнського біатлонного турніру в Нескучному затвердили своїм рішенням члени виконавчого комітету Тростянецької міської ради на своєму засіданні 12 лютого.
Міський голова Юрій Бова поставив задачу перед співробітниками відділу культури, молоді та спорту, комунальних закладів та підприємств організувати біатлонні змагання на високому рівні, як це відбувалося й у попередні роки.
Робота у цьому напрямку вже розпочалась. Посилена увага приділяється як підготовці біатлонної траси, території стрільбища, так і створенню гарних побутових умов для юних спортсменів та їх тренерів.
З кожним роком все більше спортсменів приїжджає до Тростянця, аби випробовувати свої сили на складних Нескучанських трасах. На превеликий жаль, їм вже не вдасться познайомитися й поспілкуватися з видатним біатлоністом, тренером, і просто прекрасною людиною Олександром Даниловичем Тімофеєвим…
Довідково. Тімофеєв Олександр Данилович ( 27.08.1950- 27.06.2020) – заслужений тренер України з біатлону, суддя міжнародної та національної категорії з біатлону, майстер спорту СРСР з біатлону, чемпіон та призер СРСР, ВЦРПС України та ФСТ «Авангард», в останні роки свого життя був головним тренером збірної команди Сумської області з біатлону.