У Тростянці відкрився “Активний парк”

Яскрава подія відбулася у спортивному житті Тростянецької громади: у міському парку ім. П.І. Чайковського урочисто відкрили спортивний майданчик, адаптований під «Активний парк». Спортивна локація за кошти бюджету громади оснащена табличками з QR-кодом для тренувань та лавами для виконання фізичних вправ та відпочинку.

Унікальність всеукраїнського проєкту «Активні парки» полягає в тому, що на спортивних майданчиках не розміщуватимуть інформаційні таблички, а замість них є таблички з QR-кодами. Варто лише просканувати за допомогою телефону QR-код, і за лічені секунди надійде.

“Тростянець – громада, дружня до фізкультури і спорту, тож закликаю дітей та дорослих приходити до «Активного парку» і обирати ту програму занять за допомогою QR-коду, яка є ближчою саме для вас”, – говорив Віталій Черкашин, відомий тростянецький спортсмен, керівник КЗ «СК «Академія спорту».

Головна мета проєкту – зробити спорт доступним для всіх – як для жителів великих міст, так і малих населених пунктів кожної області. Локації будуть створені у кожній територіальній громаді України.