У Великій Писарівці відкрили спортивний майданчик, якого у селищі ще не було

13882556_1039529686116478_2601932092451238024_n (1)
На день народження Великої Писарівки жителі отримали особливий подарунок: сучасний спортивний майданчик з вуличними тренажерами, який придбали за депутатські кошти голови фракції Опозиційного блоку в облраді Олександра Стрельченка. «Я вірю в майбутнє Великої Писарівки, адже воно створюється сьогодні. Приємно, що є небайдужі люди, котрі долучаються до втілення добрих справ», – зазначив, звертаючись до присутніх, Олександр Стрельченко.

Він висловив слова вдячності керівництву селища міського типу Леоніду Клизубу за підтримку та, зокрема, що знайшов кошти для встановлення придбаного тренажера. Голова фракції Опозиційного блоку в облраді Олександр Стрельченко також повідомив, що у найближчій перспективі спортивна інфраструктура Великої Писарівки може поповнитися ще одним новим об’єктом.

«Дуже б хотілося побачити в райцентрі футбольне поле з сучасним штучним покриттям, де діти будуть займатися спортом, покращувати своє здоров’я і просто більше часу проводити на свіжому повітрі. Як депутат я докладу для цього всіх зусиль», – додав він. Новий спортивний майданчик, який має все необхідне для розвитку дітей, одразу після закінчення урочистостей був використаний за призначенням – малеча приступила до занять. Всі вони висловили бажання займатися тут регулярно.