Учнівський спортивний рух “Олімпійське лелеченя” підтримав депутат Сумської обласної ради (+ФОТО)

У Свеській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів «ліцей», що на Ямпільщині відбувся ІІІ зональний етап обласного спортивно – масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» («Olympic move UA»).

У заході взяли участь школярі переможці зональних змагань в сусідніх районах: команди «Кеди» міста Глухова, «Чемпіони» села Баничи Глухівського району, «Смайлики» з міста Шостка та «Олімпіоніки» господарі майданчика, учні Свеського «ліцею».

З привітанням до учасників змагань, педагогів звернувся депутат Сумської обласної ради, генеральний директор «Сумиоблагролісу» Костянтин Товстуха, який зазначив, що зі спортивного дитинства – починається якісне, повноцінне життя.

Всім командам, які беруть участь у ІІІ зональному етапі «Олімпійського лелеченяти», депутат побажав перемоги і подарував учасникам спортивний інвентар та смаколиків, для підтримки доброї фізичної форми.

Цікава боротьба за право представляти регіон у Сумах на фінальних змаганнях почалася з творчого конкурсу «Презентація команди».

Журі з досвідчених педагогів прискіпливо вивчало кожен рух, кожен номер юних виконавців. Творчі виступи змінили «конкурс естафет», «Знавець олімпійського руху», «рухлива п’ятнашка».

Перемогу в усіх чотирьох конкурсах отримала команда Свеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 “ліцей” “Олімпіоніки” вчитель фізкультури Микола Негрей. Та переможених – не було. За «солодким столом» діти ділилися незабутніми враженнями від змагань.

Команда “Олімпіоніки” буде представляти наш регіон на ІІІ (фінальному) етапі обласного спортивно – масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» – «Olympic move UA» (в рамках Всеукраїнського спортивно – масового заходу) в м. Суми.