Укропівці взяли участь у спартакіаді серед депутатів

На Сумщині завершився обласний етап Всеукраїнської спартакіади депутатів усіх рівнів. 200 обранців з 18 районних, міських рад та ОТГ змагалися у п’яти видах спорту: шахах, шашках, волейболі, футзалі та настільному тенісі. Укропівці – серед переможців!

Змагання серед депутатів усіх рівнів проводять на Сумщині з 2013 року. Минулого року команда області зайняла друге місце серед команд України. Представники політичної партії УКРОП завжди серед активних учасників та переможців.

«Я вважаю, що ми повинні показувати молоді, що спорт – це модно та престижно, – переконаний голова Глухівської організації ПП «УКРОП» Андрій Карлов. – Молодь повинна прагнути бути здоровою та сильною. Беручи участь у таких змаганнях, ми і показуємо приклад, і робимо спільний вклад у розвиток партійної роботи»

Честь своїх рад відстоювали партійці з усіх районів області. Абсолютним чемпіоном з шахів став Сергій Сорока, депутат – укропівець Глухівської міської ради. Серед учасників Глухівської команди ще один член партії  – Дмитро Стеценко  -посів призове трете місце з настільного тенісу. Волейбольна команда, у складі якої грав голова Глухівської організації ПП “УКРОП” Андрій Карлов, стала призерами змагань, виборовши трете місце.

Депутат від партії Укроп Сумського району Сергій Лохоня   посів 4-те місце з футзалу. А укропівка, депутат райради Лариса Таран була третьою з шахів. Ми пишаємося  укропівцями, які не тільки вміють працювати, але й доказують, що вони кращі і в спорті.

Довідка УКРОПу 

Депутати-переможці представлять збірну команду від Сумської області на всеукраїнському рівні у місті Чорноморськ Одеської області. Честь області буде відстоювати депутат від Глухівської організації ПП «УКРОП»  Сергій Сорока.