Маленьких жителів Сумщини запрошують взяти участь у конкурсі дитячого малюнка

ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» та Федерація профспілок України оголошують про проведення XIII Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024»
до Всесвітнього дня охорони праці, який щорічно відзначається 28 квітня

До участі в конкурсі запрошуються учні, вихованці закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти віком від 6 до 18 років.

Тематика малюнків: безпека праці та здоров’я працівників, правила безпечного (приклади небезпечного) виконання роботи. Конкурсні роботи мають висвітлювати тему створення безпечних і здорових умов праці в усіх галузях економіки.

Вимоги до малюнка

На конкурс подаються малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами, гуашшю тощо.

Розмір роботи: формат А-3.

Роботи не оформлювати рамкою, наклейками тощо.

На зворотному боці кожної конкурсної роботи потрібно зазначити розбірливо:

  • назву роботи (українською та англійською мовами);
  • прізвище, ім’я, по батькові (українською та англійською мовами) та дату народження автора;
  • місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу;
  • назву закладу освіти;
  • прізвище, ім’я, по батькові, контактний телефон керівника.
  • сферу діяльності батьків;
  • вказати, що робота надсилається на ХІIІ Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024».

Організація конкурсу

Конкурс проводить журнал «Охорона праці» спільно з Федерацією профспілок України. За інформаційної підтримки Міністерства освіти та науки України, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій.

I ЕТАП

Організовують обласні організації Профспілки працівників освіти і науки України у Дніпропетровській, Запорізькій, Закарпатській, Київській, Одеській, Рівненській, Черкаській областях. А в інших областях – редакція Журналу «Охорона праці». Проведення першого етапу конкурсу здійснюється за сприяння територіальних профоб’єднань ФПУ.

До 20 березня 2024 року творчі роботи надсилаються поштою до відповідних обласних організацій Профспілки працівників освіти та науки України у Дніпропетровській, Запорізькій, Закарпатській, Київській, Одеській, Рівненській, Черкаській областях за вказаними нижче адресами.

Діти з інших областей України надсилають малюнки до редакції Журналу «Охорона праці» на адресу ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці». Вул. Павла Полуботка, 10/1, м. Київ, 02100, або на Нову пошту відділення 193 за рахунок відправника, 0663543353, контактна особа Гуменюк Наталія.

До 30 березня 2024 року журі регіонального етапу конкурсу визначають переможців (I, II і III місця) у трьох вікових групах:

  • перша група – від 6 до 10 років;
  • друга група – від 11 до 14 років;
  • третя група – від 15 до 18 років.

Автори робіт у трьох вікових групах, які посіли I, II і III місця в І етапі, виходять у фінал конкурсу, а їхні малюнки направляються до редакції журналу «Охорона праці».

II ЕТАП (фінал)

Організовує ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці».

З 10 по 30 квітня визначають переможців конкурсу (I, II і III місця) у кожній віковій групі.
Про дату, час та місце нагородження переможців редакція журналу повідомляє в соцмережах, на своєму сайті (https://ohoronapraci.kiev.ua) та на сайтах співорганізаторів конкурсу не пізніше як з 20 по 25 квітня. Імена переможців оприлюднюють у засобах масової інформації та на офіційних сайтах організаторів конкурсу.
Переможців фіналу конкурсу нагороджують дипломами та цінними подарунками до Всесвітнього дня охорони праці в Україні, який відзначають 28 квітня.

Онлайн-альбом дитячих малюнків.

Відповідальні особи

  • Від журналу «Охорона праці» – перший заступник головного редактора Солодчук Людмила Миколаївна (тел.0503554564  [email protected]).
  • Від ФПУ – завідувач відділу технічної інспекції праці департаменту охорони праці апарату ФПУ Казакова Діана Миколаївна (тел. 0502909798  [email protected])

Серце маленького художника – красивий пензлик, а Україна – найяскравіше полотно, на якому ми малюємо свої мрії та надії.