У Дніпрі та на Дніпропетровщині внаслідок ракетного удару загинули люди, серед них – троє ді

Внаслідок ракетного удару по Дніпру зранку 19 квітня пошкоджень зазнали два інфраструктурні об’єкти. Через російські обстріли виникла пожежа у п’ятиповерхівці — вона частково зруйнована. Руйнування є також і в області.
Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.Усього над областю вдалося знищити 11 ракет: 2 — у ніч проти 19 квітня, і ще 9 — зранку. Однак у регіоні зафіксували влучання.Так, окрім п’ятиповерхівки, у Дніпрі пошкоджені два інфраструктурні об’єкти. Від атаки на Дніпро загинули дві людини, 15 зазнали поранень.

Загиблі та поранені є і в місті Синельникове.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.За його даними, там пошкоджені більше десятка приватних будинків. Зайнялися пожежі, однак їх оперативно ліквідували рятувальники. Внаслідок обстрілу загинули 6 людей, серед яких 2 дитини віком 6 та 8 років.
ОНОВЛЕНО: У лікарні померла дитина, яка зазнала важких поранень під час сьогоднішньої масованої російської атаки на Дніпропетровщину. Станом на 10:20 кількість загиблих зросла до 9 осіб, серед них – троє дітей.

Зруйновані 4 приватні будинки, ще 8 — пошкоджені. росіяни також ударили по Павлограду — у місті пошкоджене одне з місцевих підприємств.

Окрім цього, росіяни атакували Нікопольщину. Так, увечері 18 квітня окупанти з артилерії обстріляли районний центр, а вночі — Марганецьку громаду. Пошкоджені два приватні будинки.

hromadske.ua