Через атаку на об’єкти Укрзалізниці на Дніпропетровщині одна співробітниця загинула, поранені 7 залізничників

Внаслідок російської атаки на залізничну інфраструктуру в Дніпропетровській області загинула співробітниця Укрзалізниці, ще семеро залізничників отримали поранення.

У Дніпропетровській області внаслідок удару по цивільних інфраструктурних об’єктах Укрзалізниці загинула чергова по будинку локомотивних бригад, ще семеро залізничників отримали поранення. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

“Важкий ранок для Укрзалізниці: росія цілеспрямовано обстріляла залізничну інфраструктуру на Дніпропетровщині. Внаслідок цього поранено 7 залізничників під час виконання службових обов’язків. Із сумом повідомляємо, що загинула Оксана Стороженко, чергова по будинку локомотивних бригад”, – йдеться у повідомленні.

В Укрзалізниці розповіли, що у загиблої залишились двоє синів 17 та 15 років.

Також повідомили, що поранені залізничники наразі у стабільному стані, вони отримують необхідну медичну та психологічну допомогу.

російські війська у ніч на 19 квітня масовано вдарили по цивільних інфраструктурних об’єктах Укрзалізниці в Дніпрі та області. Робота вокзалу станції Дніпро була призупинена.

Згодом вокзал станції Дніпро відновив свою роботу.