Чому зручно подорожувати автобусом

З України за кордон можна їздити як потягами, так і автобусами. Не всім подобається останній варіант — вважається, що це незручно, довго й дорого. Проте насправді така поїздка подарує задоволення, якщо вибрати хорошого перевізника.

Для міжнародних рейсів авторитетні компанії використовують місткий транспорт із великими відсіками для багажу й регульованими сидіннями. Перш ніж придбати квиток тут https://prexsell.com/khmelnytskyi/berlin, потрібно переглянути наявні пропозиції, вибрати дату, час.

Тривала подорож автобусом: переваги та недоліки туризму : 19:05:2023 -  vsim.ua

Переваги подорожей автобусом

Туристичні компанії пропонують багато цікавих екскурсій саме в такому форматі. Це можливість швидко, недорого й без зайвих пересадок відвідати декілька країн, побачити багато цікавих місць та історичних пам’яток. Пасажири сучасних автобусів європейського класу мають можливість:

  • розслабитися й поспати, відкинувши спинку сидіння так, як зручно;
  • користуватися інтернетом — у салонах більшості сучасних перевізників є Wi-Fi;
  • підзарядити гаджети — пропонують індивідуальні розетки для кожного сидіння;
  • користуватися туалетом — він є не у всіх автобусах, проте можна знайти перевізника, який пропонує послуги санітарної кімнати прямо в салоні;
  • випити гарячого чаю, кави.

У деяких автобусах є обладнання для перегляду фільмів з навушниками. Багато уваги приділяється безпеці, зокрема, водії ніколи не перевищують швидкість, а для кожного сидіння передбачено паски.

Чому варто вибрати автобус для подорожі за кордон

Головний момент — відсутність пересадок. Для українців це важливий момент, адже не з кожного міста можна дістатися до Польщі, Чехії чи Німеччини напряму. Доводиться робити декілька пересадок, це займає багато часу й зусиль. Автобус їде від початкового до кінцевого пункту, по дорозі робить кілька зупинок.

Пряма подорож автобусом виходить дешевше, ніж потягом чи з поєднанням кількох видів транспорту. Процес проходження митниці налагоджений, у процесі не виникає складнощів. На PREXSELL зручно купити квиток онлайн, вибравши потрібний маршрут, день, час та перевізника.