Із поліції звільнили підполковника, який влаштував скандал у київському ресторані

Поведінку працівника підрозділу Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Віталія Манасяна в одному з ресторанів Києва розцінили як неетичну. Тому його звільнили зі служби.

Про це заявила речниця Нацполіції України Олена Бережна в коментарі “Укрінформу“.

“На підставі інформації, викладеної у дописі в соціальній мережі, та після спілкуванням з адміністрацією закладу й свідками конфлікту за погодженням з головою Нацполіції Іваном Вигівським керівництво Департаменту стратегічних розслідувань вирішило звільнити цього оперуповноваженого”, — сказала вона.

За словами Бережної, начальник Департаменту стратегічних розслідувань Андрій Рубель вважає ситуацію обурливою.

“Позиція керівництва Національної поліції однозначна: співробітникам, які ганебною поведінкою паплюжать честь і високе звання офіцера, порушують етичні правила поведінки, не місце в поліції”, — заявила речниця.

Вона додала:

“Людина з такими моральними якостями не може стояти на варті правопорядку”.

Про інцидент, що стався в одному зі столичних ресторанів, написав у Facebook бізнесмен Максим Шкіль. За його словами, в неділю вранці у столичному ресторані “Гудвайн” стіл, який він бронював, зайняв інший чоловік. Коли адміністратори пояснили незнайомцю, що стіл заброньований, той відмовився встати, розпочав ображати персонал ресторану, а бізнесмену “окреслив перспективу, що з ним буде”. Згодом з погрозами чоловік та його супутниця все ж залишили ресторан.

З’ясувалося, що це був працівник Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції Віталій Манасян.