Акумулятори до Mavic 3 для 10-ї ОГШБр “Едельвейс”: допоможемо тим, хто нас захищає!

До нашої редакції звернувся військовий, колишній випускник СНАУ, який разом з побратимами захищає Україну на Донеччині. Ці хлопці — з легендарної 10-ї Окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”, від однієї назви якої у кацапів підгорає в усіх місцях, та ще й око сіпається.

Щоб нищити русню ще ефективніше і безперервно, захисникам зараз дуже потрібні запасні акумулятори до Mavic 3.

“Мої пілоти на Mavic 3 літають на шалені відстані: 12-14 км від точки зльоту. Хто в темі, той розуміє, як це далеко для звичайного весільного дрона. Але, щоб так далеко залітати, треба не тільки хороша антена, яка у нас є, але й додаткова батарея на виліт. Тобто дрон летить з двома батареями. Коли ж він втрачається або знищується противником, то забирає з собою запасну батарею, яких, на відміну від дронів, нам не видають”, – говорить Сергій.

Вартість комплекту з трьох акумуляторів — 24500 грн.

То невже ми всі разом не назбираємо хоча б на кілька комплектів, щоб підтримати тих, хто щодня і вдень, і вночі мужньо і стійко працює, знищуючи ворога?


Ми ж бо з вами пам’ятаємо дві істини:

1. Маленьких донатів не буває! Краще задонатити хоча б маленьку, посильну для вас суму, аніж проігнорувати й пройти повз…

2. Якщо ти не в Силах Оборони – ти донатиш на Сили Оборони, бо ПЕРЕМОГА може бути здобута лише за умови нашої великої єдності.


Ну, що, погнали? 😉

Номер картки: 5169360023044500