Війна обірвала життя 31-річного військового медика з Глухова Ігоря Редуна

У боротьбі за волю та незалежність нашої держави на Запорізькому напрямку загинув уродженець Глухова Ігор Редун. За два тижні Герою мало виповнитися 32 роки.

Майбутній військовослужбовець народився 13 травня 1992 року у Глухові. Виховувався у дружній, працьовитій родині. Жвавий, енергійний, скромний хлопчина мав багато друзів.

Ігор навчався у ЗОШ №1. Потім здобув середню освіту в технікумі, а далі – вищу освіту в Харкові. Боронив державу в зоні АТО, де отримав важке поранення в руку. Близький друг Ігоря розповів, що після реабілітації у воїна була можливість звільнитися, але він продовжив шлях військової служби. Повномасштабне вторгнення зустрів у Харкові. На захист нашої держави став з перших днів, був військовим медиком.

Ігор мужньо і самовіданно виконував службовий обов’язок на одному з найгарячіших напрямків фронту. На жаль, 29 квітня під час виконання бойового зав­дання життя воїна обірвалося.

“Його смерть стала великою втратою для родини, друзів. На одного мужнього бійця стала біднішою наша армія, на одну прекрасну людину стали багатшими небеса. Низько схиляємо голови перед пам’яттю Героя, який, не шкодуючи молодого життя, боронив Батьківщину”, – висловлюють слова скорботи друзі полеглого захисника.

У пам’яті всіх, хто був знайомий із воїном, Ігор назавжди залишиться взірцем хоробрості та стійкості. А також щирою, відкритою, цілеспрямованою людиною, хорошим товаришем і бойовим побратимом, завжди готовим прийти на допомогу іншим.
“…Був гарною людиною, люблячим чоловіком, сином, братом, вірним другом, сміливим та мужнім захисником”, – розповіла знайома військового Юлія Сашньова.
Його загибель стала великою втратою для дружини, старшої сестри, батьків…

Попрощалися з Ігорем 4 травня у Харкові, де він жив останні роки.

hlukhiv.info