Мешканці Сумщини просять присвоїти звання “Герой України” загиблому воїну Володимиру Годованіченку

На Сумщині збирають підписи під петицією про присвоєння звання Героя України (посмертно) солдату десантно-штурмових військ Володимиру Годованіченку з Бурині.

Володимир Годованіченко служив у ДШВ, був старшим навідником протитанкового відділення взводу вогневої підтримки. Чоловік загинув 29 вересня 2023 року під час ведення бойових дій в районі населеного пункту Новопрокопівка Запорізької області. Йому навіки залишиться 42 роки…

Володимир брав участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у звʼязку з військовою агресією російської федерації проти України, перебуваючи в Білогірці Херсонської області, Бахмуті та Марʼїнці Донецької області та у Новопрокопівці Запорізької області.

Він відважно виконав свій обовʼязок громадянина України, поклавши життя заради того, щоб його сімʼя, рідні та всі ми мали майбутнє у світлій незалежній Україні.

Всі, хто знав Володимира, памʼятають про те, яким він був рішучим, відважним, відданим і безстрашним, беручи відповідальність за життя побратимів. Ним пишається його сімʼя, родина, друзі.

Герой віддав життя на полі бою заради нас з вами та за незалежність нашої рідної України.

Підписати петицію можна за посиланням