На війні загинув сумчанин Володимир Мудраков

16 березня, захищаючи Українську державу від російських окупантів, на Донеччині загинув Мудраков Володимир Петрович – випускник фізико-математичного факультету Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.

Героєві було 27 років. Про важку втрату повідомляють у закладі вищої освіти.

“У 2014 – 2019 роках Володимир Мудраков здобував вищу освіту на фізико-математичному факультеті за спеціальністю «Математика та інформатика». Пам’ятаємо його як талановитого, ввічливого, здібного студента, активного учасника самоврядування факультету. Мужність, доброта, щирість, товариськість – це людські якості, за які особливо любили і поважали Володимира друзі та знайомі.

У час небезпеки для країни він вчинив гідно і загинув, як Герой. Без батька залишився маленький син і молода дружина. Факультет глибоко сумує у зв’язку з непоправною втратою і висловлює щирі співчуття рідним, близьким та друзям загиблого Героя. Вічна пам’ять і слава Герою України!

Прощання із захисником України відбудеться 19 квітня (п’ятниця) за адресою: м. Суми, Веретенівський провулок, 10 (район Добровільна), церква Андрія Первозванного о 12:00. Поховання відбудеться на Алеї Слави Ново-Центрального Баранівського кладовища о 13.30.

Підтримати родину загиблого Героя можна на картку Бичок Ірини Олександрівни (сестра) 4149499348690957”, – ідеться у повідомленні.