На Сумщині – новий начальник Держаудитслужби

Заступник Голови Держаудитслужби Олександр Шкуропат представив колективу нового начальника Управління Північно-Східного офісу Держаудитслужби в Сумській області – Ігоря  Коротких.

Очільник Сумщини Володимир Артюх привітав новопризначеного керівника та підкреслив, що фінансова безпека, ефективне використання коштів, особливо під час війни – важливі складові надійного забезпечення оборонних потреб, захисту людей.

«Ми робимо все для того, щоб кожна копійка, яка сьогодні в непростий час, дає держава, вона знаходила свою реалізацію, в першу чергу на обороноздатність, захист населення і життя, життєзабезпечення громад, – сказав Володимир Артюх. – Я впевнений, що Ігор Михайлович зі своїм колективом виконає поставлені перед ним завдання. І ми разом з вами будемо рухатись тільки в одному напрямку – до нашої Перемоги».

Новопризначений начальник Держаудитслужби в Сумській області Ігор Коротких подякував за надану йому довіру та висловив готовність до виконання обов’язків якісно, так, як на сьогодні вимагає ситуація.